Föreviga dina stora stunder med en fotograf i Linköping

03 november 2021 Mikael Barani

editorial

Det är lustigt hur det ofta är de små stunderna som vi minns här i livet. De där tillfällena då världen liksom verkar vara fokuserad på oss där vi verkar i all vår enkelhet. Som att sitta och njuta av en kopp kaffe i soluppgången, i all dess magnifika vardaglighet.
Eller som när vi skrattade tillsammans med våra nära och kära under första adventsfika för en halv livstid sedan.

Åter till det förflutna

För ofta tänker vi att det ska vara tvärtom: att det är det storslagna som vi minns. 
Visst finns det tillfällen när detta stämmer, som när vi gifter oss eller blir föräldrar. Detta är tillfällen då vi kanske vill att en fotograf i Linköping ska föreviga det som vi just har varit med om.
För även om livet handlar om att njuta av tillfället så finns det vissa stunder som är värda att föreviga.

För precis som tiden läker alla sår ser den också till att vi glömmer bort saker. 
De minnen som nyligen upplevdes som kristallklara och i färg blir en dag allt mer bleka och svartvita. Det är då det kan vara skönt att faktiskt kunna titta på ett foto, gärna ett fysiskt sådant, och bli påmind om den stund som en gång i tiden var allt som fanns.

För även om man själv tycker att något är bland det viktigaste som har hänt en är det så att hjärnan till slut sållar bort det, i varje fall en del av det. Det går helt enkelt inte att minnas allt i det enorma flöde av händelser som våra liv ändå består av.
Det är klart att man för alltid kommer att minnas sina barns nedkomst, eller första gången man kysste någon som man tyckte om – men dessa tillfällen blir lite svårare att minnas för var dag som går.

Fler nyheter